Login

Parola uitata?

    

Serviciul de promovare a proiectelor de arhitectura tebuie privit in primul rand ca un mod de promovare a imaginii si a calitatii oferite de arhitect. In al doilea rand proiectele pot fi revandute la preturi mai mici dar fara prea mult effort din partea arhitectului. Postarea unei case deosebite din punct de vedere arhitectural nu inseamna neaparat ca veti vinde acel proiect. Oamenii vor vizualiza acea prezentare si daca sunt interesati cu adevarat sa isi faca o casa va vor contacta fie pentru achizitionarea acelui proiect fie pentru a discuta realizarea unui proiect de casa unicat. 5 milioane de utilizatori de Internet sunt in Romania si in cativa ani vor reprezenta baza salariatilor.

Serviciul de promovare :

  1. inscrierea in baza de date a 5 proiecte de arhitectura : acestea vor avea atasate poze si eventual filme de prezentare.

  2. fiecare arhitect sau firma de arhitectura va beneficia suplimentar de o pagina de prezentare a activitatii, experientei si a unui portofoliu de lucrari. Vor fi introduse fotografii si eventuale filme de prezentare

  3. publicarea unui numar nelimitat de articole(prezentari de case, proiecte, arhitectura) cu poze si filme. Articolele vor fi scrise de arhitect. Putem negocia si scrierea articolelor de catre noi.

Pretul acestui serviciu este de 500 RON (TVA inclus) / an

Servicii suplimentare care pot fi contractate si separat :

  • prenzentare lucrari, proiecte, design interior prin scriere de articole : PRET negociabil in functie de numarul articolelor comandate, numarul de cuvinte si complexitatea acestora.

  • inscrierea firmei de arhitectura in baza de date cu firme. Mai multe detalii puteti citi in sectiunea Servicii Promovare Firme

  • vizualizari arhitecturale 3D

De ce sa apelati la serviciile noastre :

  • Daca aveti un site, prin ceea ce facem noi si articolele publicate se poate creste vizibiliatatea sitului dvs. Toate articolele vor conta ca link-uri catre situl dvs. in Google si vor creste astfel relevanta acestuia pentru subiectele tratate.

  • Inscrierea in alte directoare web nu va poate oferi vizibiliatatea de care ati putea avea parte la noi prin intermediul articolelor, pozelor si filmelor. O alta diferenta consta in faptul ca cei care viziteaza situl cauta informatii : oamenii cauta informatii nu firme. Intra la noi pe site si citesc articole iar la un moment dat afla despre un produs interesant si despre firma care il ofera.

  • Ceea ce va oferim este o modalitate in plus prin care se poate afla despre dvs. Oamenii cauta pe Internet solutii la problemele lor. Ajung la noi pe site si citesc despre proiecte de arhitectura sau acte cadastru sau autorizatia de constructie sau instalatii sau solutii de incalzire si la un moment dat citesc si despre un produs care i-ar interesa si afla si firma de unde il pot cumpara.

Date de contact pentru informatii suplimentare :
Toma Bonciu 0741.77.10.42
E-mail : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

 
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare