Login

Parola uitata?

    

Corpuri de iluminat de lux Imprimare E-mail
Scris de Monica Bonciu   
Image  O categorie aparte a corpurilor de iluminat pentru exterior si interior o reprezinta produsele de lux. Acestea se deosebesc de celelalte produse prin faptul ca au o calitate superioara fiind realizate din materiale scumpe si cu un design aparte. Indiferent daca sunt candelabre, aplice, spoturi, lampi de masa, lampadare, plafoniere, etc. aceste corpuri de iluminat sunt deosebite si vorbesc despre personalitatea celui care le achizitioneaza. Ele sunt cele mai pretentioase elemente de desing cu ajutorul carora poti pune o amprenta distinctiva proprietatii tale.

Corpurile de iluminat de lux in functie de stilul in care sunt realizate, traditional sau modern, de culoare, materiale utilizate sau tehnologia folosita pot fi impartite in patru mari categorii:

  1. corpuri de iluminat de lux clasice

  2. corpuri de iluminat de lux moderne

  3. corpuri de iluminat de lux techno

  4. spoturi de lux.

Corpurile de lux clasice sunt adevarate obiecte de arta si sunt indicate pentru case sau vile cu suprafete generoase; ele dau stil si stralucire locuintei asigurand astfel un iluminat general perfect. Corpurile de iluminat de lux moderne imbina perfect tehnologia cu dinamica culorilor. In cazul lor, traditionalul intalneste modernul iar realizarea designului se axeaza pe un element tactil si senzual, conceptual si cultural. Materialele folosite sunt suprafetele care transmit lumina de la marmura si ceramica pana la plexiglasul translucid, iar culorile sunt naturale si calde, pale si gratioase, semi-opace si translucide. Trendul acestor surse de lumina este unul al nuantelor calde, al poeziei si emotiei.

Dintre corpurile de iluminat de lux cele mai celebre sunt candelabrele din cristale a caror stralucire este de neegalat. Cu toate ca dateaza de secole, aceste candelabrele, prin stilul si stralucirea lor au invins multe tendinte ale modei in acest domeniu. Folosit in living sau sufragerie aceasta sursa de lumina ofera ambientului un accent subtil. Ele pot da atat lumina puternica cat si o lumina de intensitate joasa si de accea este indicata folosirea unui intrerupator cu variator de intensitate. Candelabrele din cristal pot fi gasite pe piata intr-o gama variata de modele si in functie de stilul de arta pe care vrei sa-l readuci la viata ( saxon, olandez, neoclasic Murano, clasic, etc) poti opta pentru tipul de candelabru care se integreaza perfect in designul locuintei tale.

Corpurile de iluminat realizate din cristale Swarovski pot fi considerate cele mai spectaculoase elemente de lux pentru desingul interior deoarece au proprietatea de a descompune lumina oferind o stralucire irezistibila. Prin culorile superbe in care sunt disponibile ele confera frumusete si eleganta incaperilor. Aceste cristale sunt in prezent folosite atat pentru candelabrele clasice cat si pentru corpurile de iluminat moderne, aplice sau veioze. Ele sunt materiale calitative si sunt deosebite pentru ca poseda puritate si claritate garantand astfel dispersia ideala si reflexia luminii. Lumina si cristalul sunt o combinatie perfecta pentru a defini luxul si de aceea folosite ca decoratiuni atat pentru stilurile clasice cat si pentru cele actuale, ele ne ofera posibilitatea de a da spatiilor stralucire, frumusete si eleganta.

Corpuride de iluminat de lux sunt totodata adevarate opere de arta dar si un instrument al designului modern. Ele dau originalitate casei tale, ofera o ambianta eleganta a spatiului dar si o atmosfera speciala, asigurand confortul de care ai nevoie.

Pentru a citi mai multe articole ce au legatura cu modul in care puteti sa alegeti corpurile de iluminat puteti accesa articolul nostru despre cum sa alegem corpuri de iluminat pentru casa noastra . 

 
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare