Login

Parola uitata?

    

Jaluzele orizontale din lemn de bambus Imprimare E-mail
Scris de Matei Bonciu   

Image  Jaluzelele orizontale de lemn de bambus sunt cele mai folosite jaluzele in amenajarile de lux. Jaluzelele orizontale din lemn au aparut relativ recent in gama produselor de umbrire si de decoratiuni interioare. Acest lucru a fost determinat în primul rand de cerintele calitative si de aspect, executarea lor necesitand pregatire profesionala inalta, dispozitive avansate si materie prima de prim rang. Nenumarate baruri, pensiuni, vile de lux, hoteluri, case de oaspeti si resedinte particulare dintre cele mai elegante aleg aceste decoratiuni intrucat ele sunt maximul de eleganta si lux care se poate folosi pentru acest lucru. Sunt realizate din lemn triplu stratificat vopsit in culori de : mahon, lemn natur, brad, etc sau alte culori ( dupa dorinta clientului ).

Principala componenta este lemnul de bambus, al carui calitate, aspect si nivel de prelucrare/finisare defineste aproape in totalitate produsul finit. Jaluzele orizontale din lemn de bambus reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa completeze aspectul casei lor si pentru cei care doresc sa combine frumusetea cu utilitatea. Combinand design-ul clasic cu stil acestea constituie optiunea ideala daca doresti sa acoperi ferestrele camerei tale sau sa completezi look-ul unui alt decor clasic.

Frumusetea lemnului confera un aer cald si confortabil incaperii. Aspectul natural al storurilor din bambus si lemn adauga stil si o nota distinctiva oricarei camere, eterna frumusete si caracteristicile naturale ale lemnului putand fi vazute in contemporanele si traditionalele case din intreaga lume.

Lamelele sunt executate din lemn de bambus stratificat, tratat special pentru a face fata solicitarilor ( razele solare, umezeala, solicitari mecanice, etc.), cu latime de 25, 35 respectiv 50 mm. Forma lor si lemnul folosit permit realizarea de jaluzele cu dimensiuni destul de mari , atingand chiar si lungimea de 1,50 m intre doua scarite. Gama de culori cuprinde multe nuante. Jaluzelele din lemn sunt folosite nu numai ca elemente de umbrire, ci si ca decoratiuni interioare si/sau despartitoare de spatiu, atmosfera emanata de ele osciland de la cel rustic pana la cel antic, stiluri care sunt itotdeauna la moda. Acest ultim fapt este dovedit prin interesul tot mai larg dovedit de clienti fata de acest produs.

Lamelele jaluzelei sunt realizate din lemn de bambus stratificat, de diferite nuante si se pot realiza în mai multe variante functionale Culoarea nucului este una dintre cele mai în vogă în acest an, ea fiind prezentă şi în colecţiile designerilor de modă vestimentară, alături de tonuri de bej si kaki specifice pentru safari.

In cazul jaluzelelor orizontale de lemn, nu numai culoarea şi textura evidentă a lemnului contează, ci şi modul de prelucrare a acestuia, astfel încât venatura lemnului să fie vizibilă şi frumos orientată. Cu un astfel de tip de jaluzele, aerul elegant va fi cu siguranta mai bine subliniat.


 
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare