Login

Parola uitata?

    

Articole Urbanistica
Piatra Neamt ca si destinatie turistica
Scris de Monica Bonciu   
Image8 Ianuarie   .

Din anul 2008 orasul Piatra Neamt prinde contur ca o importanta destinatie turistica din zona Moldovei si asta datorita investitiilor pe care le-a facut municipalitatea aici. Orasul are potential turistic datorita asezarii geografice si a peisajului unic pe care ni-l ofera dar nu este suficient pentru ca turisti sa-l considere destinatie de vacanta. Primii pasi pentru transformarea orasului intr-un obiectiv turistic au fost facuti odata cu finalizarea lucrarilor la Strand, Partia de schi, Telescaun si Telegondola.

Aceste investitii sunt principalele atractii turistice ale orasului, lucru confirmat de numarul mare de turisti care au venit in Piatra Neamt in perioada Sarbatorilor de iarna. De la Craciun si pana pe 4 ianuarie, la telegondola s-au vandut bilete pentru 35.840 de calatori, fapt care demonstreaza clar ca in oras au venit foarte multi turisti pentru a petrece sarbatorile aici.

Citeste mai departe...
 
Primul Mall din Piatra Neamt realizat de Primarie
Scris de Monica Bonciu   
Image07 Noiembrie   .

In ultimii ani orasul Piatra Neamt se afla intr-un plin proces de dezvoltare. Edilii actuali ai orasului se implica in realizarea a cat mai multe investitii care sa duca la transformarea orasului in centrul turistic si de divertisment al Moldovei. O parte din aceste proiecte cum ar fi Strandul Tineretului, Stadionul Municipal, Telegondola, Partia de sky si Telescaunul au reusit sa fie finalizate in timp ce altele isi asteapta randul pana cand primaria va avea fondurile necesare pentru a le finaliza.Citeste mai departe...
 
Proiect de dezvoltare urbanistica a Primariei pe muntele Pietricica
Scris de Monica Bonciu   

01.jpgProiect de dezvoltare urbanistica a Primariei pe muntele Pietricica

  Primaria Piatra Neamt are in plan realizarea unui plan urbanistic pe muntele Pietricica ce are ca data de finalizare anul 2009. Proiectul deosebit de spectaculos va fi un plus pentru orasul Piatra Neamt care a cunoscut o evolutie turistica si urbanistica deosebita in ultimii ani si anume de cand dl Gheorghe Stefan este primar. Dezvoltarea acestui proiect va avea probabil efect si asupra terenurilor de pe muntele Pietricica ale caror preturi vor creste probabil simtitor.

 

 

Citeste mai departe...
 
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare