Login

Parola uitata?

    

Articole cu Caracter Imobiliar
Spatii comerciale la vanzare in Piatra Neamt
Scris de Toma Bonciu   
Image  Aceste spatii comerciale fac parte din baza noastra de date. Informatiile sunt oferite de proprietari iar pentru a lua legatura cu acestia, in cazul in care sunteti interesati, accesati pagina de detalii suplimentare pentru fiecare spatiu comercial in parte. Piatra Neamt este un oras aflat intr-un proces de dezvoltare in special din punct de vedere turistic. In acest sens Consiliul Local si Prefectura au accesat fonduri Europene pe baza carora a fost modernizat orasul si au fost construite sau reamenajate diferite obiective : telegondola si strandul sunt doar doua astfel de proiecte.
Citeste mai departe...
 
Cine creste pretul unei locuinte ?
Scris de Toma Bonciu   
Image  Oricine a auzit sau a acuzat cel putin odata agentiile imobiliare de cresterea artificiala a preturilor pentru locuinte, terenuri, spatii comericale sau alte proprietati imobiliare. Intotdeauna ne-am gandit la asa numitul “capac” ce reprezenta comisionul agentiei in cazul in care tranzactia s-ar fi derulat fara probleme, comision ce ajungea sau depaseasca uneori chiar 10% din valoarea ceruta initial de proprietar. Cu toate ca exista si astfel de situatii nu trebuie neglijati nici proprietarii care nu sunt dispusi sa plateasca un comision agentiei pentru serviciile prestate.


Citeste mai departe...
 
Care este valoarea reala a casei dumneavoastra ?
Scris de Monica Bonciu   
Image  De mai bine de 20 de ani asistam zilnic la modificari ale valorilor proprietatilor de pe piata imobiliara din Romania. Niciodata nu s-a putut spune cu siguranta daca o proprietate isi merita sau nu valoarea la care a fost evaluata. Criteriile dupa care s-a realizat evaluarea s-au modificat tinand cont de alti factori si nicidecum de factorii care, normal, ar contribui la cresterea valorii de piata a proprietatii respective. Dorinta romanilor de a se imbogati peste noapte cumulata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana au fost principalele cauze care au dus la acest dezechilibru al valorilor proprietatilor imobiliare.


Citeste mai departe...
 
7 Sfaturi pentru a vinde mai repede un teren
Scris de Toma Bonciu   

Image  In aceasta perioada in care situatia economica este destul de dificila cuvantul prudenta este la ordinea zilei. Chiar daca sunt oameni cu bani care ar putea sa cumpere acum proprietati la preturi avantajoase, acestia dau dovada de prudenta. Nimeni nu mai da banul ca acum 2 ani. E ciudat intr-un fel pentru ca tot ce s-a schimbat este situatia economica dar terenurile si proprietatile imobiliare sunt aceleasi. Adica e corect sa dam cat nu face atunci cand ne merge bine si doar cand ne pocneste o criza ne mai si gandim pe ce dam banii. Poate daca romanii ar fi fost mai precauti nu ar fi ajuns in aceasta situatie.

Citeste mai departe...
 
Preturile apartamentelor in Piatra Neamt in 2009
Scris de Monica Bonciu   

Image  Suntem zilnic bombardati de stiri cu privire la evolutia preturilor pe piata imobiliara, fluctuatia conditiilor de creditare si a dobanzilor interbancare, criza economica si financiara, etc. Toate aceste cauze se regasesc  in numarul extrem de mic de tranzactii imobiliare efectuate in ultimul timp. Cert este faptul ca, in prezent, asistam la o perioada dificila iar Romania nu dispune de resurse pentru a lupta si a mentine un echilibru in acest domeniu.

Cresterea exploziva din ultimii ani a generat o parte din situatia actuala a pietii imobiliare in care fiecare proprietar isi stabileste pretul in functie de nevoi si nu de “marfa” pe care o are la vanzare. Mai mult, majoritatea proprietarilor refuza sa mai vanda proprietatea daca nu reusesc sa ia pretul dorit chiar daca sunt constienti ca proprietatea lor nu ar valora atat. Nu conteaza ca este criza, conditiile de creditare sunt mai aspre sau ca valoarea leului scade in comparatie cu euro, fiecare este propriul sau evaluator imobiliar.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 5 din 47
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare