Login

Parola uitata?

    

Articole cu Caracter Imobiliar
Manastirea Agapia Neamt
Scris de Toma Bonciu   

Image2 Decembrie   .

Manastirea Agapia din comuna cu acelasi nume face parte din lantul de manastiri din nordul Moldovei atat de celebru in Romania si peste granite. Locasul de cult se afla in apropierea altor manastiri la fel de cunoscute cum ar fi : Varatec, Neamt, Secu, Sihastria si Schitul Sihla. Situata intr-un cadru natural mirific, satul Agapia pare rupt de timp. Casutele maicutelor suite pe coline si drumurile inguste pe care poti ajunge acolo amintesc de vremuri de mult uitate cand trebuia sa fie loc doar cat sa treaca doi oameni sau o caruta trasa de cai.

Citeste mai departe...
 
Casele din lemn : o solutie ce nu trebuie ignorata
Scris de Monica Bonciu   
Image28 Noiembrie   .

In Romania s-au construit in ultimii ani foarte multe case pe sistemul traditional caramida sau BCA. Foarte putini au optat pentru constructia unei case pe sistemele noi cum ar fi cele pe structura de lemn sau pe structura metalica. La nivel national nu se cunosc avantajele acestor constructii si nici nu sunt incurajate asa cum se intampla in alte tari. In ceea ce priveste casele pe structura de lemn costul de constructie este cu 30% mai mic decat cel al unei locuinte realizata pe sistem traditional din caramida iar consumul energetic si cheltuielile de intretinere sunt cu 30-40% mai mici decat la orice alt sistem de executie. Lemnul ca material de constructie are proprietati deosebite, costuri reduse si nu in ultimul rand,  este un material regenerabil.


Citeste mai departe...
 
Guvernul incearca sa salveze piata imobiliara
Scris de Monica Bonciu   
Image27 Noiembrie   .

Criza economica afecteaza din ce in ce mai mult pe oamenii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta. S-a ajuns chiar la o stagnarea a tranzactiilor imobiliare datorita incertitudinilor de pe piata imobiliara, a conditiilor aspre de creditare si a fluctuatiilor majore in ceea ce priveste pretul proprietatilor. Pentru a veni in intampinarea acestor probleme Guvernul a aprobat 2 ordonante care au impact direct asupra clientilor de pe piata imobiliara. Prima ordonanta se refera la reducerea cotei TVA la 5% iar cea de a doua ordonanta se refera la agentiile imobiliare.
Citeste mai departe...
 
Cele mai eficiente solutii de incalzire a locuintei
Scris de Monica Bonciu   
Image25 Noiembrie   .

Din ce in ce mai multi romani resimt de la an la an costurile ridicate pentru incalzirea locuintei. Aceasta problema poate avea si o solutie daca ea este adaptata corect la necesitatile dumneavoastra. Necesarul de caldura al unei locuinte este influentat de modul in care aceasta este izolata, de amplasament, de marimea spatiului locuibil, de orientarea ferestrelor si marimea lor. O casa care are orientare spre sud si ferestre mari va avea un aport de caldura solara mai mare decat una orientate spre nord si cu ferestre mici.

Citeste mai departe...
 
La ce sa fii atent cand cumperi terenul pentru o casa
Scris de Monica Bonciu   
Image24 Noiembrie   .

Tot mai multi oameni opteaza in ultimul timp pentru constructia unei case si nu pentru achizitionarea unei locuinte la bloc, fie ea si in cartierele noi construite. Incepe sa se simta si in Romania cerinta pentru confort si intimitate, lucruri care le poti avea din plin intr-o casa construita dupa propriile dorinte. Deloc de neglijat este si faptul ca la un calcul la metru patrat, nu exista diferente intre costurile de constructie a unei case si pretul de la apartamentele de bloc. Dispunem de un anumit buget si trebuie sa alegem cu foarte mare atentie pentru ce fel de locuinta optam. Daca alegem sa construm o casa trebuie sa facem calculul pentru cele trei etape si anume: cumpararea terenului, proiectarea casei si apoi constructia ei.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 16 - 20 din 47
Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare