Login

Parola uitata?

    

Articole pe Teme Arhitecturale
Proiecte case, refolosibile, solutie de criza pentru constructia unei case
Scris de Administrator   
Image  Criza economica din 2009 ne va afecta pe toti intr-o mai mica sau mai mare masura. Intotdeauna in momente dificile din punct de vedere financiar reducerea cheltuielilor in mod inteligent poate face diferenta dintre supravietuire si faliment. Constructia unei case este o necesitate si de aceea indiferent de criza sau nu daca trebuie sa incepeti constructia trebuie sa va ganditi cum sa economisiti bani. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa realizati proiectul de arhitectura si cel de rezistenta pentru casa. Serviciile de proiectare nu mai sunt demult ieftine. Si totusi iata o solutie prin care puteti economisi bani seriosi la faza de proiectare.
Citeste mai departe...
 
Ce proiecte sunt necesare pentru construirea unei locuinte
Scris de Monica Bonciu   
Image  Nu multi cunosc faptul ca atunci cand vor sa construiasca o casa proiectul necesar pentru demararea constructiei este format, de fapt, din trei proiecte (arhitectura, rezistenta si instalatii) efectuate de fiecare specialist in parte. Proiectele de specialitate sunt formate din doua parti: cea scrisa si cea desenata. Mai intai trebuie sa iti alegi un arhitect, care tinand cont de cerintele tale referitoare la constructie, va realiza o tema de proiectare. Odata realizata tema, el va efectua cateva schite pe care ti le va prezenta si cu acordul tau, va trece la urmatoarea etapa de intocmire a planurilor de arhitectura.


Citeste mai departe...
 
Proiecte arhitectura de vanzare pentru case, vile si spatii comerciale
Scris de Monica Bonciu   

 

Image  Se observa de la an la an faptul ca, in Romania, sectorul constructiilor a luat o amploare din ce in ce mai mare. Odata cu aceasta cerere are loc si o crestere a serviciilor aferente pentru ridicarea unei constructii. Si aici ma refer la specialistii in cadastru, arhitectura, rezistenta, ingineri, etc. Daca vrei sa construiesti o casa, vila, pensiune, etc.., ai de parcurs mai multi pasi pana cand poti efectiv incepe lucrarile pentru construit. Nu putini sunt cei care au vrut sa inceapa o constructie si din cauza faptului ca nu au avut toata documentatia necesara pentru a lua aprobarile de la primarie au fost nevoiti sa astepte anul urmator. Acest lucru implica, pierdere de timp si bani, deoarece materialele de constructie si mana de lucru sunt din ce in ce mai scumpe, iar ridicarea unei constructii difera la pret de la an la an.

 

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 Inainte > Sfarsit >>

Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare