Login

Parola uitata?

    

Listarea Firmelor
Principal > Fier forjat > Mirometal - fier forjat
PDF   Imprimare   E-mail  
mirometal-fier-forjat.jpg
mirometal-fier-forjat.jpg 
 
Domeniul de activitate: Fier forjat
Firma: Mirometal
sat Plaiesu, comuna Timisesti, Jud Neamt
Piatra Neamt

Societatea noastra este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2005 inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J27/776/2005, avand codul fiscal RO17569990, fiind situata in comuna Timisesti, sat Plaiesu, judetul Neamt, Romania.
Profilele societatii sunt: confectii metalice si elemente din fier forjat. Pentru prelucrarea fierului , firma detine toata gama de utilaje necesare indeplinirii tutror cerintelor . Calitatea produselor este garantata cu certificare ISO 2001. Personalul angajat este unul calificat cu experienta de lucru indelungata.

gard-fier-forjat-1.jpgActivitatea principala a firmei este productia de elemente din fier forjat , porti , garduri , balustrade , mobilier interior si exterior. Executam de asemenea, porti industriale si structuri metalice diferite in conditii de garantie. Produsele noastre sunt robuste, au un design si o calitate a finisajelor deosebite. Ne adresam atat constructiilor civile (imprejmuiri, balcoane, balustrade, mobilier si decoratiuni interioare) cat si spatiilor comerciale, sedii de societati, institutiilor publice (constructii edilitare, scoli, manastiri etc). Dispunem de atelier propriu de forjare manuala cu personal calificat si utilaje corespunzatoare. Fiecare lucrare se executa in baza unui proiect personalizat intocmit in atelierul propriu de proiectare sau intocmit de arhitectii nostrii. Protejarea suprafetelor se face prin zincare termica inainte de vopsire. Prin procedeele de patinare si vopsire folosite se obtin nuante de : cupru , auriu , argintiu , aramiu , cupru oxid cu rezistenta foarte buna in timp. Toate produsele noastre sunt unicat, fiecare client avand propria decizie in ceea ce priveste modelul, dimensiunile, modul de amplasare etc.

porti-fier-forjat-1.jpgLucrarile se executa pe baza de contracte comerciale , in care sunt specificate: modelul solicitat, cantitatea, materialele folosite, culoare, valoarea lucrarii, a avansului achitat , termenele de executie si garantie. Ne deplasam la sediul clientului cu cataloagele de produse si lucrari executate, facem masuratori ,va prezentam oferta de pret. Avand un portofoliu bogat de lucrari, asiguram asistenta tehnica de specialitate fiecarui client incepand cu proiectul lucrarilor, designul, amplasamentul lucrarii, cote si elemente de fixare, oferind sfaturi si informatii pentru ca lucrarea sa fie una de calitate evitand astfel kitch-ul, in final rezultand o lucrare cu un aspect unic, elegant si de bun gust. Pe parcursul realizarii comenzii clientul este invitat sa urmareasca indeaproape procesul de fabricatie astfel incat orice sugestie, preferinta, dorinta a acestuia sa fie luata in consideratie. Transportul si montajul lucrarii la locul de destinatie este asigurat de catre noi, folosind utilajele proprii de care dispunem. Asiguram de asemenea si finisajul lucrarilor( la cererea clientului) in aceasta categorie intrand o gama mai larga de operatiuni cum ar fi : constructia temeliei la garduri, porti etc, placarea cu piatra ornamentala, montarea de echipamente electrice pentru automatizari, instalarea de stalpi pentru iluminat, etc.

Persoana de contact : Miron Gheorghe
Mobil : 0744605122
Fix    : 0233787108
Fax   : 0233787108

Web : www.mirometal.ro
email : mirometal_impexsrl@yahoo.com

Localizare : la 10km de Targu Neamt pe drumul national 15B spre                 Pascani, la intrarea in satul Plaiesu pe dreapta. Veti                 recunoaste  imediat o casa cu acoperis rosu unde se afla si       
                Cafe Barul RusticMai multe informatii


Trimite intebare / Stabileste o intalnire
Nume:

E-mail:

Numar de Contact:

Intrebare:


Cauta o firma
 
Cautare Avansata
Ultimele Firme Introduse
03-thumb.jpg
Arcis Invest - Constructii case lemn complete
mirometal-fier-forjat.jpg
Mirometal - fier forjat
costerm-instalatii.jpg
Costerm - instalatii termice, apa, gaz
Tipuri Firme Promovate
Proiectare
Cadastru
Constructii
Instalatii
Fier forjat
Cauta Un Proiect de Casa
 
Cautare Avansata
Ultimele Proiecte Adaugate
fatada principala.jpg
Proiect Vila P+E+M a13
Fatada Principala
Proiect Vila P+E a10
Fatada
Proiect casa P+M a9
Tipuri de Proiecte Promovate
Proiecte case pentru o Familie
Proiecte case pentru 2 Familii
Proiecte vile de Vacanta/Cabane
Proiecte Spatii Comerciale
Legi din domeniul Imobiliar
copyright@ 2009 TDM COMP            Servicii Web Design si Creare de Continut si Articole oferite de www.ServiciiWebDesign.ro
Adauga site in top online Director web anuturi imobiliare